title image

Klantenservice

Algemeen

Algemeen

Op deze pagina staan de algemene voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben met betrekking tot onze diensten en/of artikelen, stuur dan een e-mail naar info@www.atelierding.nl.

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Als u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Atelier DING.

Prijs

Alle prijzen zijn in euro´s vermeld, exclusief verzendkosten.

Betalen en levering

Betalen

Na uw bestelling ontvangt u per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten.

De betaling dient vooraf plaats te vinden. De betaling geschiedt d.m.v. overschrijving via de bank. Binnen 5 werkdagen dient de betaling voldaan te zijn.

Levering

Na ontvangst van betaling wordt de bestelling, als het gaat om artikelen op voorraad, in principe binnen 4 werkdagen afgeleverd op het door u opgegeven huisadres.

Artikelen die `op bestelling` worden gemaakt worden overeenkomstig de afgesproken levertijd geleverd. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u meegedeeld worden.

Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

Retourneren en klachten

Annulering

U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van de order te annuleren, zonder extra kosten.

Als u de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Indien u de bestelling niet binnen 24 uur heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent u betalingsplichtig.

Retourneren

Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of de artikelen onbeschadigd en compleet volgens de factuur geleverd zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan dient u dit binnen 24 uur na ontvangst via info@www.atelierding.nl aan ons te melden.

Atelier DING hanteert het wettelijk zichttermijn van 14 dagen. Na het verstrijken van de zichttermijn, wordt de koopovereenkomst een feit.

U heeft het recht de koop van de artikelen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw artikelen retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zullen de artikelen met alle geleverde toebehoren in de originele staat, ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking aan Atelier DING geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@www.atelierding.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op: bovenstaande herroepingsrecht is niet van toepassing op artikelen die op maat zijn gemaakt. De verkoop van deze artikelen is definitief na een succesvolle betaling en de artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Klachten

Eventuele klachten kunnen via email gemeld worden via info@www.atelierding.nl. Atelier DING zal altijd proberen om eventuele klachten naar alle redelijkheid op te lossen.

Aansprakelijkheid en privacy policy

Aansprakelijkheid

De kleuren van de getoonde artikelen proberen wij zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Echter door verschillende kleurinstellingen van beeldschermen kunnen wij de kleur niet voor 100% garanderen. Retouren op kleurafwijkingen worden niet geaccepteerd.

Atelier DING is niet aansprakelijk voor letsel, dat is ontstaan door verkeerd en/of onredelijk gebruik van de artikelen.

Atelier DING is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen.

Tevens is Atelier DING niet aansprakelijk voor schade aan kleding veroorzaakt door het niet opvolgen van het wasvoorschrift zoals vermeld op de site.

Privacy Policy

Als u een bestelling plaatst,hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Atelier DING zal uiterst zorgvuldig met uw persoongegevens om gaan en deze niet aan derden verkopen. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het afhandelen van de bestelling.

Wijzigingsrecht

Atelier DING behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Atelier DING.

Wasvoorschriften kleDING en DINGen

Wassen, drogen & strijken
De producten van Atelier DING zijn grotendeels gemaakt van hergebruikt materiaal. Dit materiaal is voor gebruik grondig gewassen. Daardoor is de kans op verkleuring of krimpen uiterst klein. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het product en verkleuring of onnodig slijtage te voorkomen, raden wij de volgende wasvoorschriften aan:

30 graden wassen

Dit product kan gewassen worden

op het 30 graden wasprogramma.

30 graden wassen

Normaal strijken.

Hangend laten drogen

Het product hangend laten drogen, geen

gebruik maken van de wasdroger.

Liggend drogen

Liggend drogen, aangeraden voor

breisels en zeer rekbare tricot.

Geen droger gebruiken

Gebruik geen droger, dit versneld het slijtage-

proces en kan krimp veroorzaken.

Had je deze al gezien?